Kuka?

Kik-productsin takana olen minä, Kirsi Kemppinen. Asun kauniissa Savonlinnassa pienen ja sisukkaan jackrusselinterrieri-Dexterin kanssa. Koulutukseltani olen sisustusalan artesaani ja olen intohimoinen kankaankutoja ja ompelija.

 

Valmistan laadukkaita käsin kudottuja sisustustuotteita. 

 

Verkkokaupan valikoimassa on perinteisiä räsymattoja sekä pienempiä sisustustekstiilejä ja -tuotteita. Kudonnasta ylijäävistä materiaaleista valmistuu vaihtelevilla tekniikoilla myös muita tuotteita, jotta hukkaa syntyisi mahdollisimman vähän. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, yhden naisen toimesta. 

Tarjoan erilaisia sisustamisen ompelu- ja muita palveluita.

Palvelut-sivulta löytyvät esimerkit tarjottavista ompelutöistä kuten verhojen ja pöytäliinojen ompelu sekä kevyet nitojalla tehtävät verhoilutyöt. Olen avoin erilaisille sisustamiseen liittyville tehtäville perusvalikoimani ulkopuolelta ja voin tehdä isojakin kokonaisuuksia, joten kannattaa olla yhteydessä ja kysyä lisää!

Tiedonjano ja oppimisinto ovat minussa pysyviä ominaisuuksia.

Olen aloittanut erilaisten käsitöiden tekemisen jo lapsena koulussa, jossa opin mm. neulomisen ja ompelemisen perustaidot. Vapaa-ajallani olen syventänyt osaamistani monipuolisesti eri materiaaleihin ja tekniikoihin. Kun löysin kangaspuilla kutomisen, vei se minut mukanaan ja päädyin ostamaan isomman asunnon, johon mahtuivat myös omat kangaspuut. 

 

Aina kun törmään johonkin uuteen tyyliin, haluan selvittää, miten se on tehty sekä kokeilla itse. Tästä johtuen olen tehnyt monenlaista käsilläni ja oppinut soveltamaan osaamistani uuden tekemiseen. Olen siis valmis erilaisiin haasteisiin, mitä sisustamiseen tulee! Ota projektisi kanssa rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, miten saadaan se onnistumaan!

Asiakkaiden kokemuksia palveluistani voit lukea täältä!

Kirsi istuu portailla räsymaton päällä kuksa kädessä