top of page

Suojapussi trangialle

Retkeilijältä löytyy tietysti myös retkikeitin. Olen itse valinnut Trangia + sprii -yhdistelmän koska se menee pieneen tilaan ja painaa melko vähän. Pyöräretket on välillä aikamoista senttien ja grammojen viilausta, kun kylmempinä keleinä ei meinaa edes omat vaatteet mahtua mukaan :D


Keittimen joutuu välillä sullomaan ties minkä tavaran kanssa samaan laukkuun eikä paketissa tullut pussukkaa. Tottahan näitä varmaan myydään, mutta itse päätin tonkia kangasvarastoa ja löysinkin jämäpalan hentoista pellavakangasta, josta päätin ommella helpon pussin trangialle.


33 cm riittää pussin sisäleveydeksi ja tähän päälle jätin saumavarat. Pussin päädyn ompelin kaarevaksi, mutta kuten kuvasta huomaa, ei se ihan täydellinen kaari ole :D Tämä ei onneksi haittaa. Välillä on ihana tehdä näitä projekteja, joissa sentit sun muut ei ole niin justiinsa vaan voi luottaa omaan luovuuteensa.


Pussin suuhun tein kujan nyörille, ja löysin omasta tarvikevarastosta sopivasti nyörinkiristimenkin. Kokonaisuutena tämä on siis tosi kevyt, eli se ei lisää kuormaa varusteita pakatessa, mutta suojaa keitintä sopivasti, ettei se naarmuunnu. Bueno!


*Mainoslinkki:


47 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page