top of page

Hupparit lapsille

Onnellinen täti täällä, hyvää ystävänpäivää!


Halusin yllättää veljenlapset jollain itse tehdyllä vaatelahjalla jouluna ja arvelin, että hupparit olisi hyvä idea, sillä niille on aina käyttöä. Tekemistäni huppareista ei kuitenkaan tulisi tuiki-tavallisia, vaan niissä pitäisi olla vähän jotain spesiaalia sekä tyylikästä. Niiden tulisi olla sellaisia, joita aikuinenkin pitäisi.


Ohjeen "Banana Toffee" löysin Ottobreen lehdestä ja kankaaksi valikoitui Eurokankaan Cabo-college, joka on harjattu nurjalta puolelta ja jossa on paljon värivaihtoehtoja. Lasten lempivärit varmistin vanhemmilta ja pyysin heiltä myös ajankohtaiset mitat lähinnä torson ja käsien pituuksien osalta. Näin pystyin muokkaamaan kaavat sopiviksi. Jätin helman ja hihan tarkoituksella resorin verran liian pitkäksi, jotta huppareille tulisi mahdollisimman pitkä käyttöikä.


Omia lisäyksiä kaavan malliin oli kaksipuoleinen huppu, nyörikuja huppuun, sekä nahka- ja purjerengaskoristeet. Näillä pienillä yksityiskohdilla huppareista tuli tyylikkäämmät ja ammattimaisemmat. Kaksivärisyyden lisäksi niillä sai sitä jotain toivottua spesiaalia aikaan. Sivusaumaan lisäsin vielä oman Kik-merkin :D


Huppareita oli kiva tehdä, eivätkä ne olleet kovin vaikeat. Työläät tietenkin, koska kaikki kaavat olivat kaksivärisyyden takia kahdessa osassa. Lisätyötä teettivät myös pikkuyksityiskohdat. Mutta ehdottomasti kaiken vaivan arvoisia! Lapset avasivat nämä paketit kesken jouluaaton lahjojenavaussession ja pysähtyivät niiden äärelle pukeakseen ne heti päälle! <3 Sain otettua heistä kuvankin ennen kuin he jatkoivat lahjojen avaamista :) :) :)


Ehdottomasti paras joululahja tänä jouluna oli nähdä, kuinka hupparit ilahduttivat lapsia koko viikonlopun ajan.


16 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios


bottom of page