top of page
Sateenkaari 3.jpg

Otin yhteyttä Kirsiin, joka alusta pitäen osasi mukavalla tavalla palvella asiakasta.

Räsymatto tilaustyönä

Räsymaton voit tilata myös mittatilaustyönä, jolloin saat valita maton koon, värit ja mahdolliset kuviot. Halutessasi voi mattoosi päätyä sinun omia vanhoja lakanoita, jolloin matolle syntyy taas uudenlainen tarina ja pitkäikäinen tunneside. Mikäli kaipaat vielä inspiraatiota matollesi, voit selata sivun alalaidassa olevaa kuvagalleriaa, jossa on muutamia mittatilausmattoja vuosien varrelta.

Teen sinulle juuri oikean kokoiset, kauniit ja kestävät räsymatot perinteisin menetelmin. Ensikohtaamisesta lähtien pyrin palvelemaan sinua mukavalla tavalla. Halutessasi annan yksityiskohtaista tietoa tuotteistani ja kuvailen selkeästi menettelytapani. 

Voin tehdä väriehdotuksen matollesi esimerkiksi kotoasi lähettämien kuvien perusteella ja kun suunnittelemme täysin uutta mattoa, saat kommentoida sitä kaikissa vaiheissa. Minulle on tärkeää, että pidät lopputuloksesta!

Täytä siis alla oleva kaavake niiltä osin kuin sinulla on maton tietoja mielessäsi (tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia). Olen sitten sinuun yhteydessä ja jatkamme maton suunnittelua yhdessä. Kaavakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään! 

Maton mitat
Visuaalinen ilme
Muuta
Maton tyyli (voit valita useita)
Yhteystietosi

Kiitos!

Kuvagalleria tehdyistä matoista

bottom of page