top of page

Mobile vauvalle

Jämälankoja kertyy myös muliinilankaosastolla ja keksin käyttää niitä tähän suloiseen mobileen! Haeskelin Pinterestistä inspiraatiota, siellä on tosi paljon aivan ihania lasten mobileja. Niiden perusteella syntyi osa kerrallaan tämä minun mobileni, johon ei valitettavasti löydy varsinaista ohjetta, mutta alla muutamia kommentteja:

Kehikkona toimii sama pyörylä, jota voi käyttää aidakankaalle pistellessä. Päällystin renkaan valkoisella lankalla ja sidoin siihen neljä valkoista lankaa, jotka yhdistin ylös keskelle solmulla.


Sateenkaari tehty siten, että yksiväristä lankaa on kieputettu valkoisen lankatupon ympärille. Näin yhdestä kaaresta saa hieman paksumman ja paksuuden voi valita itse. Nämä kaaret on sitten yhdistetty langalla toisiinsa. Huomaa, että ylin kaari on kaikista pisin ja alin kaikista lyhin.


Valkoisesta pilvestä tippuvat pisarat on solmittu läpinäkyvällä langalla yhteen, joten ne vaikuttavat leijuvan hauskasti ilmassa. Pisaroiden ja pallojen sisällä on paperimassapallo painon takia. Ne roikkuvat näin paremmin kuin jos sisällä olisi vain vanua.


Alla vielä video koko komeudesta. Ensimmäisen palautteen mukaan vauvakin tykkäsi tästä! :)
63 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page