top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Sateenkaari.jpg

Sateenkaari-räsymatot sohvilla

Halusimme kauniit matot uusille sohvillemme, jotka ovat muun muassa pienten koiriemme kovassa käytössä. Etsin kauppojen tarjonnasta sopivan kokoisia mattoja ja löysinkin muutaman mahdollisen. Kun tutustuin tarkemmin teollisiin mattoihin, ne osoittautuivat oudoista materiaaleista tehdyiksi. Ne olivat väärän kokoisia, väärän värisiä ja useimmiten tylsiä.

Päätin löytää matontekijän, joka tekisi meille juuri oikean kokoiset, kauniit matot. Minulle oli tärkeää ymmärtää, mitä materiaalia mattomme olisivat. Toivoin, että mattojen värit sopisivat kotiimme: tauluihimme, verhoihimme ja huonekaluihimme. Kahlasin netissä aikani ja löysin muutaman varteenotettavan matontekijän eri puolilla Suomea. Otin yhteyttä Kirsiin, joka alusta pitäen osasi mukavalla tavalla palvella asiakasta. Kirsi kuvaili selkeästi menettelytapansa, kertoi hintansa ja antoi ymmärtää, että voimme suunnitella mattoja yhdessä juuri toiveitteni mukaan.

Lähetin Kirsille kotoamme pari valokuvaa, joiden perusteella hän teki mattoihin väriehdotuksen. Sain kommentoida ehdotusta, jota Kirsi toiveitteni perusteella hieman korjasi. Matot valmistuivat juuri sovitussa ajassa ja ne olivat juuri sovitun hintaiset. Mattorulla ilmestyi lähipostiimme ennen kuin osasin sitä edes odottaa. Paketista paljastui kaksi kaunista ja hyvin tehtyä räsymattoa, jotka olivat sentilleen oikean pituiset ja levyiset.

Kauniit mattomme ovat kovassa käytössä. Koiramme pomppivat niillä ja kuopivat niitä, mutta tiiviit matot näyttävät sen kestävän. Matot sopivat kotimme henkeen täydellisesti ja uudet sohvamme ovat koirista huolimatta edelleen kuin uudet.

-Susanna

bottom of page