top of page
Kurssi on saatavilla noin neljä kertaa vuodessa.
Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon, kun seuraava toteutus alkaa.

ESITTELYSSÄ:

UUSI VERKKOVALMENNUS KÄSITYÖHARRASTAJILLE JA ALOITTELEVILLE RYIJYN OMPELIJOILLE

Näin muutat idean murusen toteutuskelpoiseksi ohjeeksi sekä ompelet sen upeaksi ryijyksi

(...jopa omista jämälangoista ja käyttämällä valokuvaa mallina)

Dexter 7.jpg

Saanko esitellä uudenlaisen 
Insipiroidu ja innostu ryijyistä
valmennuksen...

...minkä avulla opit suunnittelemaan omannäköisen ja sisustukseen sopivan ryijyn,

 

vaikka et olisi koskaan edes ajatellut tekeväsi ryijyä itse.

Sain kaikki tarvittavat tiedot ryijyn tekemiseen

"Todella onnistunut kurssi, ja Kirsin opetus oli selkeää ja kannustavaa. Jokaisessa vaiheessa oli selvästi ajateltu kurssin osallistujia ja ennakoitu, millaisia kysymyksiä tai epäröintiä osallistujalla voisi olla. Minun ei siis tarvinnut edes esittää kysymyksiä, kun vastaus niihin tulikin jo."

Tämä valmennus sopii sinulle varmasti, jos

Haluat saada käsitöilläsi aikaan vau-jälkeä

Ryijyt ovat varsinaisia katseenkääntäjiä, jotka ilahduttavat pitkään. Seinällä siitä tulee osa sisustusta ja kun teet ohjeen valokuvasta, nousee ryijysi ihan uudelle tasolle.

Haluat oppia uuden innostavan käsityötekniikan, jonka avulla voit ilahduttaa itsesi lisäksi myös muita

Ryijyn ompelutekniikka on yksinkertainen ja kun sen kerran oppii, se tempaisee mukaansa. Ompeluun tulee himo ja sitä haluaa tehdä "vielä yhden kerroksen".

Olet etsinyt uutta, inspiroivaa käyttöä jämälangoillesi, jotta voit tehdä tilaa uusille lankaostoksille

Pieneen ryijyyn ei kulu paljoa lankaa ja voit käyttää siinä myös eri paksuisia lankoja. Voit jopa suunnitella ryijyn nimenomaan jämälankojen käyttöä varten!

Ryijy tarvikkeita

Kurssilla otat seuraavat askeleet

Muuta idea  toteutuskelpoiseksi suunnitelmaksi

Pääset sukeltamaan ryijyjen saloihin, opit valitsemaan aiheen omannäköiselle työlle ja suunnittelet siitä itseäsi motivoivan ja sopivan haastavan työn.

Valitse toimivat materiaalit ja tarvikkeet

Saat kattavat tiedot, mitä materiaaleja ja tarvikkeita tarvitset sekä mistä voit niitä hankkia. Opit valitsemaan työllesi sopivan pohjakankaan ja langat sekä itsellesi sopivat työvälineet.

Laadi ohje sinulle

sopivalla tavalla

Opit yhteensä kolme eri tapaa tehdä ohjeen ja voit valita itsellesi sopivimman. Voit piirtää ohjeen käsin tai laatia ohjeen valokuvasta ilmaisella sivustolla tai ilmaisella ohjelmistolla​.

Avaimet koukuttavaan ryijytaikaan

Opi ryijyn ompelutekniikat ja pääse suloiseen flow-tilaan. Saat myös monipuoliset vinkit sujuvampaan ompeluun, ergonomiasta huolehtimiseen ja ryijyn viimeistelyyn.

Kirsi istuu ja neuloo

Kurssin kouluttaja - Kirsi

Halusin ikuistaa rakkaan lemmikkini tauluksi eikä pelkkä valokuvan teettäminen mielestäni riittänyt. Syntyi ajatus ryijystä. Valmis työ ilahduttaa seinälläni joka päivä ja se kerää huomiota kaikilta, jotka sen kohtaavat.

Loin ryijykurssin, jotta sinäkin voisit oppia tämän perinteisen käsityömenetelmän modernilla twistillä höystettynä. Kun opit suunnittelemaan työsi itse, voit tehdä omannäköisen ryijyn, joka miellyttää omaa silmää. Et myöskään ole sidottu yhteen ohjeeseen, vaan voit ommella niitä useita, jos haluat. Ehkä innostut tekemään ryijyä myös lahjaksi.

Vahvuuksiani opettajana ovat empaattisuus, lempeys ja luotettavuus.​ Jaan tietoa kattavasti ja haluan, että opit oikeasti käsittelyssä olevan aiheen. Minulta saa aina kysyä ja voin selittää saman asian montakin kertaa hermostumatta. Minulle on tärkeää, että kurssilaisena saat sen, mitä olet tullut hakemaan.

Tervetuloa mukaan!

Mitä kaikkea saat?

 

Joka viikko sinulle avautuu pääsy uuteen moduuliin
...jotta sinun olisi mahdollisimman helppo suunnitella ja hallita ajankäyttösi askeleiden toteuttamiseen.

Kurssin ensimmäisenä maanantaina saat pääsyn kurssin ensimmäiseen moduuliin. Loput moduulit saat itsellesi viikoittain. Kurssi kestää yhteensä neljä viikkoa.

Materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti. Mikään kiire ei ole saada ryijyä valmiiksi, vaan voit halutessasi opiskella asiat rauhassa ja aloittaa työskentelyn vasta sitten.

 

Joka viikko järjestetään kyselytunti-tilaisuus, jossa pääset esittämään kysymyksiä valmentajalta ja saat vastaukset niihin.

Pääset mukaan kurssilaisten ryhteiseen Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa onnistumisia, ideoita ja kysellä muiden mielipiteitä ja kuulumisia.

bottom of page