Nykyaikaista sisustamista - perinteisin menetelmin

Tervetuloa - kiva, kun löysit tiesi tänne!

 

Kik-products on sisustuskauppa netissä. Artesaani Kirsi Kemppinen suunnittelee ja valmistaa ainutlaatuisia käsin kangaspuilla kudottuja räsymattoja ja muita pienempiä sisustustuotteita kuten keittiötekstiilejä. Menetelmät ovat perinteisiä ja tuotteet sopivat myös moderniin kotiin. Räsymattojen kudonnassa käytetään aina myös aitoja itse revittyjä räsyjä ja halutessasi voi sinne päätyä sinun omia vanhoja lakanoita, jolloin matolle syntyy taas uudenlainen tarina.

Tuotteet ovat suomalaista käsityötä ja siten jokainen kappale on uniikki yksilönsä, joka on kiva ostaa itselle tai antaa lahjaksi! Käsinkudotut design-tuotteet ovat ihania tuliaisia mökille tai uuteen kotiin. Ulkomaillekin näitä on kiva viedä tai lähettää, sillä niistä huokuu suomalaisuus ja meidän perinteet.

Tuotevalikoiman lisäksi tämä sisustusliike tarjoaa erilaisia sisustamisen ompelu- ja verhoilupalveluja enimmäkseen Savonlinnassa ja sen lähialueilla. Monipuolisen osaamisen johdosta voidaan töitä tehdä myös perinteisen valikoiman ulkopuolelta, joten oman projektin kanssa kannattaa olla yhteydessä ja kysyä tarjousta.