Asiakaspalautteita

Sateenkaari.jpg
Sateenkaari-räsymatot sohvilla

Halusimme kauniit matot uusille sohvillemme, jotka ovat muun muassa pienten koiriemme kovassa käytössä. Etsin kauppojen tarjonnasta sopivan kokoisia mattoja ja löysinkin muutaman mahdollisen. Kun tutustuin tarkemmin teollisiin mattoihin, ne osoittautuivat oudoista materiaaleista tehdyiksi. Ne olivat väärän kokoisia, väärän värisiä ja useimmiten tylsiä.

 

Päätin löytää matontekijän, joka tekisi meille juuri oikean kokoiset, kauniit matot. Minulle oli tärkeää ymmärtää, mitä materiaalia mattomme olisivat. Toivoin, että mattojen värit sopisivat kotiimme: tauluihimme, verhoihimme ja huonekaluihimme. Kahlasin netissä aikani ja löysin muutaman varteenotettavan matontekijän eri puolilla Suomea. Otin yhteyttä Kirsiin, joka alusta pitäen osasi mukavalla tavalla palvella asiakasta. Kirsi kuvaili selkeästi menettelytapansa, kertoi hintansa ja antoi ymmärtää, että voimme suunnitella mattoja yhdessä juuri toiveitteni mukaan.

Lähetin Kirsille kotoamme pari valokuvaa, joiden perusteella hän teki mattoihin väriehdotuksen. Sain kommentoida ehdotusta, jota Kirsi toiveitteni perusteella hieman korjasi. Matot valmistuivat juuri sovitussa ajassa ja ne olivat juuri sovitun hintaiset. Mattorulla ilmestyi lähipostiimme ennen kuin osasin sitä edes odottaa. Paketista paljastui kaksi kaunista ja hyvin tehtyä räsymattoa, jotka olivat sentilleen oikean pituiset ja levyiset.

 

Kauniit mattomme ovat kovassa käytössä. Koiramme pomppivat niillä ja kuopivat niitä, mutta tiiviit matot näyttävät sen kestävän. Matot sopivat kotimme henkeen täydellisesti ja uudet sohvamme ovat koirista huolimatta edelleen kuin uudet.

 

-Susanna

Räsymatto moderniin keittiöön

Olimme etsineet keittiöömme pitkään mattoa ja Kirsi ratkaisi ongelman. Hän kutoi meille niin täydellisen mustavalkoisen räsymaton. Matto on meidän kodin helmi ❤️En olisi osannut edes etsiä moderniin kotiimme räsymattoa mutta onneksi törmäsimme Kirsin kanssa ja ihastuin välittömästi mattoon. Ja mikä parasta, maton voi pestä vanhanaikaiseen tyyliin matonpesupaikalla ja se kestää äidiltä lapsille ❤️Suosittelen! Niin laadukasta käsityötä.

-Satu

Harmaalokki.jpg
Riemu.jpg
Perinteiset räsymatot

Kympin suoritus Kik-productsilta! Tilasin räsymatot, suunniteltiin värimaailma yhdessä mutta vasta Kirsin luovuudella niistä tuli upeat. Ystävällinen palvelu ja aikataulut pitivät. Suosittelen lämpimästi!

-Riikka

Riemu.jpg
Leikkimökki.png
Pirteät räsymatot

Tilasin keittiöömme uudet matot. Saapuivat kätevästi postitoimituksella. Ovat todella laadukkaat ja pirteän näköiset :)

-Päivi

Kaikki kodin räsymatot

Ihania mattoja! Kaikki kotimme matot on ostettu Kirsiltä. Sain tilattua juuri sellaiset mitä halusin 😊.

-Armi

Sateenkaari.JPG
Sola.jpeg
Kivipolku.jpeg

Räsymattoja kodeissaan

Räsymatot makuuhuoneessa
Talvimetsät.jpg
Räsymatto kylpyhuoneessa
Talvimetsä.JPG
Räsymatot mökillä
Kaksoset.jpg
Sateenkaari.jpg
Räsymatot eteisessä
Meri.jpg
Talvimetsä.JPG